CursussenInternetten → Hyves leren - cursus hyven

Hyves leren - cursus hyven


Hyves is een rage, steeds meer mensen worden lid. In deze cursus leggen we uit hoe Hyves werkt zodat u ook aan het Hyven kunt gaan.

Een korte introductie

Wat is Hyves?
Hyves is een sociaal netwerk. Hyves komt van het woord hives, dit betekend bijenkorven. Hives.nl bestond al, en toen is er gekozen voor Hyves.nl. Op Hyves kan je je aanmelden en contact leggen met vrienden, of nieuwe vrienden maken. Hyves heeft heel veel functies, zoals een fotoalbum, een blog (soort dagboek), video's, een chat en meer.

Aanmelden bij Hyves.nl

Om te kunnen beginnen met Hyves dien je eerst lid te worden. Via de volgende link hyves.nl/subscribe kan je het aanmeldformulier openen.
Vul dit formulier in en klik op Aanmelden. Gebruikersnaam wordt ook de url naar jouw eigen hyves.

Je eigen Hyves.nl

Na het aanmelden kan je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen bij Hyves. Ga naar www.hyves.nl en vul bovenin de inloggegevens in. Eventueel kun je de online status wijzigen. Als deze op online staat kunnen hyvers die vrienden zijn zien dat je online bent. Klik hierna op Ok.

inlogvenster hyves

Na het inloggen verschijnt het welkomstvenster. In dit venster zijn meerdere opties. Je kunt hier zien wie er jarig is of binnenkort jarig is. Je kunt direct naar je hyve gaan door op "mijn hyve" te klikken. Ook kun je hier doorklikken naar je foto's en video's, tips, profiel, marktplaats, blog en events. Ook het toevoegen van een nieuw item is hier mogelijk. Verderop bespreken we de verschillende opties.

welkom

| Lees meer op de volgende pagina