Skype tarieven bekijken

Van Skype naar Skype

Met Skype kan je gratis gesprekken voeren, dus vanaf je eigen computer naar iemand anders zijn computer. Je moet hiervoor wel allebei Skype hebben. Je kan dan onbeperkt met elkaar praten met beeld en geluid.

Van Skype naar echte telefoonnummers

Het is mogelijk om vanuit Skype te bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers over de hele wereld. Hiervoor rekent Skype wel een bepaald tarief. De tarieven zijn per land anders maar zijn vaak stukken voordeliger dan de tarieven van traditionele telefonie aanbieders. De tarieven zijn terug te vinden op de site van Skype. Je kunt betalen per maand voor een bundel of je kunt betalen naar gebruik.

Onbeperkt bellen

Als je veel belt kan het voordeliger zijn om een onbeperkt bellen bundel te nemen. Voor ongeveer 6 euro kan je dan onbeperkt bellen naar vaste nummer in Nederland en voor 7 euro per maand zelfs naar alle vaste nummers in Europa.

Gebeld worden met Skype

Als je overstapt van je telecomaanbieder naar Skype heb je een nummer nodig dat gekoppeld is aan je account. Je kan een Nederlands telefoonnummer kopen waarmee anderen je kunnen bellen tegen de normaal gebruikelijke tarieven.

Let op, bellen gaat via de pc. Het kan wel via een vast of mobiel toestel, maar hier heb je aparte apparatuur voor nodig. Zoek dit uit voor je de overstap maakt!

Succes met online goedkoop bellen!